Výhody mražených potravin
Některé vás možná překvapí
Mraženými produkty doslova žijeme! Proč? Příprava zamrazeného jídla je úžasně snadná a k tomu vy, naši zákazníci, dostáváte vynikající kvalitu za výhodnou cenu. Dalším plusem je fakt, že jídla využijete vždy jen tolik, kolik zrovna potřebujete.
- Mrazení je přirozený způsob, jak prodloužit životnost pokrmů a čerstvých potravin
- Živiny a vitamíny jsou zachovány i bez přidávání konzervantů a dalších umělých látek
- Pokrmy jsou zamrazeny ve stavu ideální čerstvosti, tedy téměř okamžitě po sklizni, výlovu, uvaření apod., a jejich nutriční hodnoty proto zůstávají vyvážené. To prospívá nejen jejich vzhledu, ale především vašemu zdraví
- Díky mražení si můžete užívat veškeré druhy potravin nezávisle na ročním období a navíc za velmi výhodné ceny
- Mrazení jídla pomáhá redukovat množství odpadu a šetří tak životní prostředí
- Zmrazením je v potravinách redukováno množství škodlivých mikrobů, které mohou způsobit třeba otravu jídlem
- Mražené jídlo se snadno uchovává a stejně tak snadno připravuje
- Dvě třetiny lidí vyhodí každý měsíc okolo dvaceti různých potravin. U zmraženého jídla se jedná o výrazně menší množství
- Naším cílem je usnadnit lidem život!

Šokové zmrazení
Jedná se o nejpřirozenější formu konzervace. Suroviny jsou co nejrychleji po výlovu, sklizni nebo zpracování zamrazeny na velmi nízkou teplotu (-40°C).
Při této technologii se netvoří krystalky ledu, což znamená, že po rozmrazení výrobek ztratí jen velmi málo vody. Jedná se o zcela přirozený a šetrný způsob mražení, kdy se v jídle "uzamknou" živiny a vitamíny, a není proto nutné do něj přidávat další umělé konzervanty a barviva. Produkty tak zůstávají ve své neporušené kvalitě.