Bonus program
Akční leták

Domů Výhody Výhody mražených potravin

Výhody mražených potravin

Některé vás možná překvapí

Mraženými produkty doslova žijeme! Proč? Příprava zamrazeného jídla je úžasně snadná a k tomu vy, naši zákazníci, dostáváte vynikající kvalitu za výhodnou cenu. Dalším plusem je fakt, že jídla využijete vždy jen tolik, kolik zrovna potřebujete.

  • Mrazení je přirozený způsob, jak prodloužit životnost pokrmů a čerstvých potravin
  • Živiny a vitamíny jsou zachovány i bez přidávání konzervantů a dalších umělých látek
  • Pokrmy jsou zamrazeny ve stavu ideální čerstvosti, tedy téměř okamžitě po sklizni, výlovu, uvaření apod., a jejich nutriční hodnoty proto zůstávají vyvážené. To prospívá nejen jejich vzhledu, ale především vašemu zdraví
  • Díky mražení si můžete užívat veškeré druhy potravin nezávisle na ročním období a navíc za velmi výhodné ceny
  • Mrazení jídla pomáhá redukovat množství odpadu a šetří tak životní prostředí
  • Zmrazením je v potravinách redukováno množství škodlivých mikrobů, které mohou způsobit třeba otravu jídlem
  • Mražené jídlo se snadno uchovává a stejně tak snadno připravuje
  • Dvě třetiny lidí vyhodí každý měsíc okolo dvaceti různých potravin. U zmraženého jídla se jedná o výrazně menší množství
  • Naším cílem je usnadnit lidem život!


Šokové zmrazení

Jedná se o nejpřirozenější formu konzervace. Suroviny jsou co nejrychleji po výlovu, sklizni nebo zpracování zamrazeny na velmi nízkou teplotu (-40°C).

Při této technologii se netvoří krystalky ledu, což znamená, že po rozmrazení výrobek ztratí jen velmi málo vody. Jedná se o zcela přirozený a šetrný způsob mražení, kdy se v jídle "uzamknou" živiny a vitamíny, a není proto nutné do něj přidávat další umělé konzervanty a barviva. Produkty tak zůstávají ve své neporušené kvalitě.

Newsletter